אוכל
תמונת AVI׃ mako

ברקוקש: פתיתים מתוקים

מנה מסורתית של פתיתים בגרסה מתוקה, עם קינמון, חלב קוקוס ופיטאיה טעימה

ג'קי אזולאי | מאסטר שף | פורסם 06/12/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.5 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פחית חלב קוקוס

מקל וניל

כף סוכר

קצת קינמון

פיטאיה אחת

כוס פתיתים

שקדים קלויים

אופן ההכנה:

1 מרתיחים בסיר פחית חלב קוקוס, עם מקל וניל, כף סוכר וקצת קינמון. מוסיפים פיסה של פיטאיה אל תוך הרוטב כדי שתימס ותצבע את החלב.

2 מוסיפים כוס פתיתים ומבשלים עד להסמכה.

3 מוזגים לכוס ומוסיפים שקדים קלויים מעל.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!