אוכל
תמונת AVI׃ none

מרק עצם

מרק של ילדות עם גזרים, קישואים, תפוחי אדמה וניחוח שימלא לכם את הבית

גלית בונפלד | מאסטר שף | פורסם 03/11/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.4 86 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 קישואים
5 גזרים
5 תפו"א
2 בצלים גדולים
3 עלי סלרי
עצמות סחוס בקר

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן בסיר עמוק.

2.חותכים את הבצל לחתיכות גדולות ושמים בסיר עד להשחמה. מוסיפים את העצמות עד טיגון שיטחי למשך כ-5 דקות.

3 קולפים וחותכים את הירקות לחצאים. מניחים בסיר ונותנים להם להתאדות בסיר סגור למשך כ-5 דקות.

4 מוסיפים כפית שטוחה של כורכום, קורט מלח לפי הטעם ומעט פלפל לבן.

5 שופכים פנימה קומקום מים רותחים ונותנים למרק להתבשל לפחות שעתיים. 

6 מוציאים את העצמות מהסיר ומועכים עם פומפיה את הירקות. מחזירים את העצמות.

7 בוזקים פנימה חופן של כוסברה קצוצה ומגישים עם לחם.