תמונת AVI׃ none
מרק עצם
מרק של ילדות עם גזרים, קישואים, תפוחי אדמה וניחוח שימלא לכם את הבית
גלית בונפלד | מאסטר שף
| פורסם 03/11/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
4 קישואים
5 גזרים
5 תפו"א
2 בצלים גדולים
3 עלי סלרי
עצמות סחוס בקר
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן בסיר עמוק.
2.חותכים את הבצל לחתיכות גדולות ושמים בסיר עד להשחמה. מוסיפים את העצמות עד טיגון שיטחי למשך כ-5 דקות.
3 קולפים וחותכים את הירקות לחצאים. מניחים בסיר ונותנים להם להתאדות בסיר סגור למשך כ-5 דקות.
4 מוסיפים כפית שטוחה של כורכום, קורט מלח לפי הטעם ומעט פלפל לבן.
5 שופכים פנימה קומקום מים רותחים ונותנים למרק להתבשל לפחות שעתיים.
6 מוציאים את העצמות מהסיר ומועכים עם פומפיה את הירקות. מחזירים את העצמות.
7 בוזקים פנימה חופן של כוסברה קצוצה ומגישים עם לחם.