אוכל
תמונת AVI׃ mako

ביף וולינגטון

ג'קי עושה גורדון רמזי: פילה בקר מגולגל בחרדל דיז'ון, חזה אווז ומחית פטריות וערמונים, עטוף בבצק עלים

ג'קי אזולאי | מאסטר שף | פורסם 10/01/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 357 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם פילה בקר

מלח גס

פלפל שחור גרוס

חרדל דיז'ון

סלסילת פטריות שמפיניון

4-5 ערמונים (מאריזת וואקום)

חזה אווז

בצק עלים, מופשר

חלמון ביצה

אופן ההכנה:

1 צורבים במחבת את נתח הבשר - חצי דקה מכל צד. מפזרים מלח גס ופלפל גרוס. מורידים מהאש, מורחים חרדל דיז'ון מכל הצדדים ומניחים בצד.

2 במעבד מזון קוצצים חבילת של פטריות שמפיניון טריות, 4-5 ערמונים, קצת מלח וקצת פלפל. מייבשים את התערובת במחבת על אש בינונית מערבבים כל הזמן עד לאידוי מלא.

3 פורסים 8-10 רצועות דקות של חזה אווז, מניחים מעל ניילון נצמד בשורה צפופה, מעל מניחים את תערובת הפטריות מעל מניחים את נתח הפילה, מהדקים היטב בעזרת הניילון ושמים במקרר להתייצבות כחצי שעה.

4 מרדדים את בצק העלים לעלה שמספיק לכסות את נתח הפילה מכל צדדיו. מוציאים את הפילה מהמקרר, מורידים בעדינות את הניילון ומניחים מעל את הבצק עלים. אוטמים היטב מכל הצדדים (כמו עטיפה של מתנה). מורחים חלמון ביצה מעל הבצק ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה, עד להזהבה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!