אוכל
תמונת AVI׃ mako

מרק ירקות שורש ובשר עם לחם

מרק קרם ירקות שורש ובשר מוגש עם לחם אפוי. מחמם ומנעים את החורף

אלינור רחמים | מאסטר שף | פורסם 30/11/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

תבשיל בשר וירקות שורש (שאריות מהתבשיל)

מלח ופלפל

מים

ללחם:

כוס קמח

חצי כפית שמרים

מעט מלח

מעט סוכר

רבע כוס שמן

מעט מים

אופן ההכנה:

1 טוחנים את הבשר והירקות המבושלים. מתבלים ומוסיפים מים (או נוזל אחר) עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך.

2 לשים את כל מרכיבי הלחם, ומניחים להתפחה של כשעה.

3 מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל אחד מהם לקוטר קצת יותר גדול מקערות ההגשה של המרק.

4 פורשים עיגול של בצק מעל כל קערת מרק, ואופים 20 דקות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!