אוכל
תמונת AVI׃ mako

כבד עוף ביין אדום עם אורז ואפונה

אורז, בצל מטוגן, אפונה וחבושים בתבשיל מפתה עם כבדי עוף. ואם זה לא מספיק, חכו לקראנץ' של הפיסטוקים

פאולין שובל | מאסטר שף | פורסם 13/12/12 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 1.5 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

כוס אורז

כף חמאה

2 בצלים

סוכר

כוס אפונה

2 כוסות ציר עוף

3 כוסות יין אדום

תימין

2 חבושים

2 כפות רכז רימונים

500 גרם כבד עוף

קמח

להגשה:

פיסטוקים קלויים

אופן ההכנה:

1 מבשלים את האורז בכוס וחצי מים ומוסיפים חמאה.

2 מטגנים בצל עם מעט סוכר עד שהוא מתקרמל.

3 מבשלים אפונה במים עם מלח. כאשר היא מוכנה מסננים ומעבירים אותה לסיר עם ציר עוף. מוסיפים בצל מטוגן וממשיכים לבשל עד שמצטמצם.

4 מצמצמים יין בסיר קטן יין עם תימין וחבושים, מוסיפים רכז רימונים.

5 מקמחים את הכבדים ומטגנים אותם בשמן זית כמה דקות.

6 מסדרים בצלחת את האורז עם בצל מטוגן ופיסטוקים מעל. מסדרים גם את הכבדים ושופכים את רוטב היין מעליהם.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!