אוכל
תמונת AVI׃ mako

קציצות דג ברוטב פלפלים חריף

קציצות דגים ברוטב פיקנטי של פלפלים ועגבניות. שווה טעימה

רינת מיזנר | מאסטר שף | פורסם 01/11/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקציצות:

פילה דג מוסר, ללא עצמות

מעט כוסברה

ביצה, טרופה

פלפל ומלח לפי הטעם

פירורי לחם

לרוטב:

1 גמבה אדומה

2 פלפלים חריפים

1 בצל בינוני

4-5 עגבניות, קלופות וקצוצות ללא הגרעינים

2-3 שיני שום, קצוצות

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הדג בעזרת סכין, תוך הקפדה שלא יהיו עצמות.

2 מוסיפים לדג כוסברה קצוצה, פלפל, מלח ומעט מהביצה טרופה (משאירים חלק בשביל המשך המתכון), מערבבים קלות ומניחים במקרר למנוחה.

3 קולים את הגמבה והפלפלים החריפים (על אש גלויה או בגריל של התנור), קולפים וקוצצים.

4 מטגנים בצל קצוץ וכשהוא מזהיב מוסיפים אליו את הפלפלים והגמבה. ממשיכים לטגן על אש נמוכה ומוסיפים את העגבניות הקצוצות. ממליחים ומפלפלים ומניחים להתבשל למספר דקות.

5 קורצים קציצות, טובלים בשארית הביצה, מגלגלים בפירורי הלחם ומטגנים עד להזהבה. מכניסים את הקציצות שטוגנו לתוך הרוטב לשתיים עד שלוש דקות לספיגת טעמים.

* מגישים על מצע של אורז לבן.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!