אוכל
תמונת AVI׃ mako

קציצות דגים על מצע רוטב עגבניות וחומוס

קציצות תערובת דגים ועשבי תיבול, ברוטב חריף של עגבניות וגרגירי חומוס

ויקי ג'אן | מאסטר שף | פורסם 18/01/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 145 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

לקציצות:

חצי ק"ג לוקוס

נתח של פילה דניס

צרור כוסברה

חצי צרור פטרוזיליה

7-8 שיני שום

חצי פלפל חריף אדום

חצי פלפל חריף ירוק

מלח

כמון

פלפל שחור

ביצה

שבבי צ'ילי גרוס

מעט פירורי לחם

פפריקה מתוקה

לרוטב:

6-7 עגבניות קלופות

חצי פלפל ירוק חריף

4 פלפלים חריפים יבש

7-8 שיני שום

חצי כוס גרגירי חומוס (מושרים לילה קודם)

2 כפות רסק עגבניות

מלח

פפריקה מתוקה

פלפל שחור

מעט כוסברה לעיטור

אופן ההכנה:

1 טוחנים במעבד מזון את כל חומרי הקציצות.

2 מכינים את הרוטב: חותכים את העגבניות ומניחים בסיר. מוסיפים את הפלפלים החריפים, השום והחומוס (המסונן), מוסיפים מים – שיגיעו 3 ס"מ מעל הירקות, ורסק עגבניות. מבשלים כעשר דקות. מוסיפים את הקציצות ומבשלים עוד 10 דקות. לקראת סוף הבישול מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה. לפני ההגשה מפזרים כוסברה טרייה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!