עוף עם פול ותחתיות ארטישוק
עם כורכום, כמון ופלפלים חריפים
איבון חדד | מאסטר שף
| פורסם 14/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
כף כורכום
כף שטוחה פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה כמון גרגירים
3-4 כרעיים או 8 שוקיים של עוף
4 שיני שום כתוש
חבילה של פולים קפואים או טריים
4 פלפל שאטה שלמים
תחתיות ארטישוק (יש לקנות קפוא), חתוכות למשולשים
כף שטוחה אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
1 מחממים חצי כוס שמן בסיר רחב ונמוך ומוסיפים כורכום, פלפל שחור, גרגירי כמון ו-2 כפות מים. מטגנים את הכל כ-2 דקות. 2. מוסיפים את העוף והשום כתוש עם רבע כוס מים, ומבשלים כרבע שעה. 3. להוסיף את הפולים ואת הפלפל שאטה שלמים. 4. מוסיפים את תחתיות הארטישוק ואבקת המרק. 5. מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.