אוכל
תמונת AVI׃ mako

מוח

מוח רך וטעים ברוטב עגבניות ופלפלים בגריל. ללקק את האצבעות

ג'קי אזולאי | מאסטר שף | פורסם 10/12/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 309 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

כף חומץ

1/2 לימון

מלח

מוח

2 עגבניות

גמבה

5-6 שיני שום

פלפל חריף ירוק

פלפל שאטה מתוק

צרור כוסברה

שמן

פפריקה מתוקה

1/2 1 כוסות מים

אופן ההכנה:

1 מרתיחים מים בסיר עם קצת חומץ (או לימון ומלח) ומכניסים את המוח בעדינות. מרתיחים למשך כחצי שעה.

2 בינתיים, חותכים 2 עגבניות לקוביות, גמבה אחת לרצועות, קוצצים 5-6 שיני שום, פלפל חריף, פלפל שאטה מתוק וכוסברה, ומבשלים בסיר עם שמן, מלח ופפריקה מתוקה עד לקבלת רוטב סמיך.

3 מוציאים את המוח בעדינות מהמים ומכניסים לסיר עם הרוטב. מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים על אש קטנה במשך חצי שעה. מוסיפים מעליו קצת כוסברה וגמבה קצוצה.

4 מכניסים לתנור מחומם על 250 מעלות לרבע שעה על גריל.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!