אוכל
תמונת AVI׃ mako

מוסקה

מאפה קלאסי עם חצילים ובשר טחון, בשדרוג מיוחד של כרובית ופרמזן וטוויסט של שערות קדאיף

אריאל נעים | מאסטר שף | פורסם 12/11/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 0.8 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

חציל

בשר טחון

שמן קנולה

1 בצל, קצוץ

שמן זית

מלח ופלפל

ראס אל חנות

כרובית

רבע כוס יין לבן

שערות קדאיף

גבינת פרמזן

לרוטב:

2 עגבניות

רבע פלפל חריף

שן שום

אופן ההכנה:

1 פורסים את החצילים לעובי ס"מ ומטגנים בשמן קנולה להזהבה.

2 במחבת אחרת מטגנים בשמן זית את הבצל עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הבשר, מלח, פלפל שחור וראס אל חנות, מנמיכים את האש ומערבבים עד שהבשר כמעט מוכן.

3 במחבת אחרת מקפיצים את הכרובית, מוסיפים יין לבן ומבשלים עד שכל היין מתאדה. מוסיפים מלח ופלפל ומורידים מהאש.

4 הרכבה: מניחים רינג על תבנית אפייה. מסדרים בפנים חציל, ועליו את הבשר והכרובית. חוזרים על הפעולה וסוגרים הכל עם שערות קדאיף וגבינת פרמזן. אופים בחום של 180 מעלות 10-15 דקות.

5 לרוטב: טוחנים בבלנדר את העגבניות, הפלפל והשום, מתבלים במלח ופלפל ויוצקים מסביב למוסקה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל מתכוני התכנית