אוכל

טוקבוקי ביתי - ככה מכינים את הטרנד

יותר ויותר אנשים מכינים טוקבוקי (סוג של) בבית מדפי אורז וגבינה צהובה עם רוטב רוזה פשוט. אז מה, שלא ננסה? התוצאה, באופן לא מפתיע, מושחתת וטעימה רצח, רק שימו לב – אי אפשר לאכול יותר משניים בלי להתפוצץ

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 17/11/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

7 דפי אורז

7 פרוסות גבינה צהובה

קערת מים חמים לריכוך הדפים

לרוטב רוזה:

2 כפות רסק עגבניות

1 שן שום, כתושה

1 מכל (240 מ"ל) שמנת לבישול

מלח

פלפל שחור

רבע כוס פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1 מרככים דף אורז כמה שניות בקערה שטוחה עם מים חמים.

2 פורסים את דף האורז על משטח העבודה, מניחים פרוסת גבינה צהובה, מקפלים משני הצדדים ומגלגלים (ראו בסרטון).

3 מכינים רוטב רוזה: מערבבים את מרכיבי הרוטב במחבת, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

4 מוסיפים לרוטב את הטוקבוקי הביתיים שהכנו. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 2-3 דקות, עד שדף האורז רך רך. מפזרים מעל עוד קצת פרמזן ומגישים מיד.

>> כל מה שצריך לדעת על טרנד הטוקבוקי

ממליצים לגלול באינסטגרם המהמם של יעל קצב

או בטיקטוק שלה

טוקבוקי ביתי (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
טוקבוקי ביתי|צילום: יעל קצב, mako אוכל
טוקבוקי ביתי. בדיוק בזמן לחורף (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
טוקבוקי ביתי. בדיוק בזמן לחורף|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!