אוכל
צילום׃ יעל קצב, mako אוכל

סטייק ברוקולי ופרמזן

מה יש בברוקולי הזה? באמת שכמעט כלום. תערובת של שמן זית, תבלינים ופרמזן מגוררת - וזה כל מה שהוא צריך בשביל להפוך לתחליף סטייק שאי אפשר להפסיק לזלול

יעל קצב | אוכל טוב, mako | פורסם 07/06/22 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ברוקולי, חתוך לסטייקים

4 כפות שמן זית

2 כפות גבינת פרמזן מגוררת

רבע כפית פלפל שחור גרוס

רבע כפית צ'ילי גרוס

חצי כפית מלח גס

כמה פרוסות של פרמזן

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים בקערה קטנה שמן זית, פרמזן מגוררת, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ומלח.

3 מסדרים את הברוקולי בתבנית מרופדת נייר אפייה ומברישים בתערובת.

4 צולים בתנור 20 דקות, עד שהברוקולי מתרכך ונחרך מעט.

5 מוציאים מהתנור, מניחים פרוסות של פרמזן ומחזירים לעוד שתי דקות, עד שגבינת הפרמזן נמסה.

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים.