מלחייה ופלפלייה הן מכלי המטבח השמישים והנפוצים בישראל ובעולם, לא ככה? ברור שכן. לתדהמתנו רק היום גילינו שיש סיבה מאוד טובה שהשתיים האלה מגיעות בזוגות, הן משלימות זו את זו מכל בחינה!

בסרטון שפרסם כריס סטריידר בפייסבוק שלו מודגמת פעולת הפלפול כפי שהכרנו עד היום – שקשוק וניעור מעל הסלט/ביצה/אורז שאנו מעוניינים לתבל, רק שאז מתגלה הפיצוח האמיתי: מתברר שחיכוך סטטי של המלחייה בפלפלייה גורם לכך שהפלפל יזרום החוצה בקלות וביעילות, ללא צורך בניעור או הפעלת כוח. כל זמן שהחיכוך מופעל – הפלפל יוצא מהכלי כמו גשם שחור!


 

כמובן שמיד ניסינו גם אנחנו את הטריק עם הפלפלייה המשרדית שלנו, והשיטה עובדת! נציין שכמו כריס, בדקנו את העניין עם מלחייה ופלפלייה עשויות זכוכית. אתם עוד כאן? אין לכם משהו לפלפל?!