למי אין איפשהו בארון או עמוק במזווה חבילת פריכיות אורז כזאת או אחרת שתקועה שם מהשבוע שבו החלטנו שאנחנו בדיאטה? ובכן, פריכיות אורז מככבות עכשיו ברשתות טיקטוק ואינסטגרם דווקא בהקשר אחר: בתור קינוח. נתקלנו לאחרונה בכמה סרטונים שמדגימים איך אפשר להפוך את דסקית החנק הידועה כפריכית אורז למעדן מופחת רגשות אשמה.

@marillewellyn

the woman was too stunned to speak

♬ original sound - marillewellyn

ההכנה הכי קלה בעולם

1. מורחים מעל פריכית ממרח שאוהבים - זה יכול להיות חמאת בוטנים, חמאת שקדים, ממרח לוטוס, ריבת חלב, ריבה וכו'. 

2. ממיסים שוקולד (אפשר גם להוסיף לו שמנת או שמן קוקוס אם רוצים) ומורחים אותו מעל שכבת הממרח. 

3. אם רוצים, מפזרים מעט מלח מעל השוקולד, ומכניסים להקפאה למינימום 10 דקות.

זהו, זה עד כדי כך פשוט, ואנחנו בהחלט מתכוונים לנסות את הטריק הזה ולראות אם מדובר בטרנד מגניב ושווה, או שפשוט אכלנו קלקר מצופה. בתיאבון!