אוכל

סביח הפתעות

אוקיי, מתערבים איתכם שכזה סביח עוד לא טעמתם. יש בו ביצה קשה, אבל אחרת מאיך שאתם רגילים, וגם חצילים צלויים - אחרת מאיך שאתם רגילים, ויש גם גבינת קרם שמנת וסלסה חריפה שאתם לא מכירים וכדאי לכם מאוד להכיר

אינס שילת ינאי | טרה | פורסם 17/07/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.5 118 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

גבינת קרם שמנת טבעי

2 פיתות, חצויות

חציל, פרוס

2 ביצים קשות

רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

מיץ מחצי לימון

מעט מלח

מעט פלפל שחור

מעט כורכום

לסלסה החריפה:

3 פלפלים חריפים צבעוניים, קצוצים

רבע כוס שמן זית

מיץ מחצי לימון

חצי כפית מלח

אופן ההכנה:

1 צולים את פרוסות החציל על הפלנצ'ה עם מעט שמן זית.

2 מגררים את הביצים הקשות.

3 מערבבים את מרכיבי הסלסה החריפה.

4 קוצצים את החצילים הצלויים ומערבבים עם הפטרוזיליה, הביצים המגוררות, מיץ הלימון והתבלינים.

5 מורחים כל חצי פיתה בנדיבות בגבינת קרם שמנת, ממלאים בתערובת הסביח ומניחים מעל סלסת פלפלים.

>> לקופון הנחה