סביח הפתעות
אוקיי, מתערבים איתכם שכזה סביח עוד לא טעמתם. יש בו ביצה קשה, אבל אחרת מאיך שאתם רגילים, וגם חצילים צלויים - אחרת מאיך שאתם רגילים, ויש גם גבינת קרם שמנת וסלסה חריפה שאתם לא מכירים וכדאי לכם מאוד להכיר
אינס שילת ינאי | טרה
| פורסם 17/07/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
גבינת קרם שמנת טבעי
2 פיתות, חצויות
חציל, פרוס
2 ביצים קשות
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
מיץ מחצי לימון
מעט מלח
מעט פלפל שחור
מעט כורכום
לסלסה החריפה:
3 פלפלים חריפים צבעוניים, קצוצים
רבע כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
1 צולים את פרוסות החציל על הפלנצ'ה עם מעט שמן זית.
2 מגררים את הביצים הקשות.
3 מערבבים את מרכיבי הסלסה החריפה.
4 קוצצים את החצילים הצלויים ומערבבים עם הפטרוזיליה, הביצים המגוררות, מיץ הלימון והתבלינים.
5 מורחים כל חצי פיתה בנדיבות בגבינת קרם שמנת, ממלאים בתערובת הסביח ומניחים מעל סלסת פלפלים.