אוכל
צילום׃ ענבל לביא, mako אוכל

רול טורטייה, חביתה וירקות

יש דברים שלא נוגעים בהם. למשל - ארוחת ערב. רגע, בעצם למה לא? אנחנו יצאנו סופר מגניבים והלכנו על רולים של טורטיה עם חביתה, גבינת קרם שמנת וירקות. ארוחת הערב שלנו מעולם לא הייתה לוהטת יותר

ענבל לביא | mako אוכל | פורסם 23/07/17 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 118 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

4 ביצים

מלח, פלפל שחור גרוס

2 כפות גבינה צהובה מגוררת

1 גזר קטן

1 מלפפון קטן

חצי אבוקדו בשל

2 טורטיות גדולות

1 גביע גבינת קרם שמנת 5% זיתים או שום שמיר

אופן ההכנה:

1 טורפים בקערה 2 ביצים עם מעט מלח ופלפל. מוסיפים כף גבינה צהובה מגורדת, ומטגנים במחבת משומנת משני הצדדים להזהבה. חוזרים על הפעולה עם שתי הביצים הנותרות לקבלת חביתה שנייה.

2 קולפים את הגזר, חותכים אותו לאורכו לפרוסות, וחותכים כל פרוסה לרצועות של חצי ס"מ. פורסים גם את המלפפון לאורכו וחותכים לרצועות בגודל דומה. חוצים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין, מחלצים את בשר האבוקדו מהקליפה בעזרת כף וחותכים לרצועות.

3 מורחים כל טורטייה בגבינת קרם שמנת ומניחים מעל חביתה. מסדרים בקצה הטורטייה כמה רצועות מכל ירק לכל אורך הטורטייה ומגלגלים לרול הדוק.

4 פורסים לפרוסות בעזרת סכין חדה ומגישים לצד רוטב לטבילה וסלט רענן.