טורטייה מקסיקנית משגעת
טורטייה מקסיקנית עם גוואקמולי, תירס, גבינת קרם שמנת עם פלפלים, הרבה כוסברה והרבה חריף - והכל בדקות בודדות של עבודה
טום אביב | טרה
| פורסם 11/07/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
טורטייה
1 אבוקדו
מיץ מלימון אחד
1 צרור כוסברה, קצוץ
1 בצל סגול, קצוץ
1 קופסת תירס (שימורים)
2 עגבניות
1 פלפל חריף
גבינת קרם שמנת עם פלפלים
2 טורטיות
אופן ההכנה:
1 מכינים גוואקמולי: מועכים את האבוקדו במזלג ומערבבים עם מיץ הלימון, מחצית מכמות הכוסברה, הבצל הסגול והתירס.
2 מכינים סלסה: קוצצים את העגבניות והפלפל החריף ומערבבים עם יתרת עלי הכוסברה.
3 מורחים גבינת קרם שמנת על הטורטייה, עליה מסדרים גוואקמולי ומלמעלה מעט מהסלסה.