אוכל
צילום׃ ענבל לביא, mako אוכל

סנדוויץ' פורטובלו

אנחנו אומרים שאם צמחוני - אז עד הסוף: פטריית פורטובלו צלויה, נוטפת ועסיסית בלחמניית המבורגר עגולה עם תוספת קלילה ומרעננת של גבינת קרם שמנת והמון עלים ירוקים. נועזים? אפשר ומומלץ לשדרג עם גבינת פלפלים

ענבל לביא | mako אוכל | פורסם 26/07/17 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.7 59 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

3 פטריות פורטובלו גדולות

3 כפות שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

חצי בצל סגול

3 לחמניות המבורגר

1 גביע גבינת קרם שמנת 5% בטעם טבעי או פלפלים

עלי בייבי או ארוגולה

אופן ההכנה:

1 מחממים מחבת פסים. מסירים את רגלי הפטריות, מברישים כל פטרייה בשמן זית, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס וצולים 4-5 דקות מכל צד. מצננים מעט.

2 פורסים בצל סגול לפרוסות דקות.

3 מורחים כל לחמנייה בנדיבות בגבינת קרם שמנת, מניחים מעל חופן עלי בייבי או ארוגולה, מסדרים מעל פרוסות בצל סגול, מניחים את הפטרייה וסוגרים לכריך.

* מגישים עם סלט טבולה או עדשים שחורות.