צילום׃ ענבל לביא, mako אוכל
סנדוויץ' פורטובלו
אנחנו אומרים שאם צמחוני - אז עד הסוף: פטריית פורטובלו צלויה, נוטפת ועסיסית בלחמניית המבורגר עגולה עם תוספת קלילה ומרעננת של גבינת קרם שמנת והמון עלים ירוקים. נועזים? אפשר ומומלץ לשדרג עם גבינת פלפלים
ענבל לביא | mako אוכל
| פורסם 26/07/17
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
3 פטריות פורטובלו גדולות
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי בצל סגול
3 לחמניות המבורגר
1 גביע גבינת קרם שמנת 5% בטעם טבעי או פלפלים
עלי בייבי או ארוגולה
אופן ההכנה:
1 מחממים מחבת פסים. מסירים את רגלי הפטריות, מברישים כל פטרייה בשמן זית, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס וצולים 4-5 דקות מכל צד. מצננים מעט.
2 פורסים בצל סגול לפרוסות דקות.
3 מורחים כל לחמנייה בנדיבות בגבינת קרם שמנת, מניחים מעל חופן עלי בייבי או ארוגולה, מסדרים מעל פרוסות בצל סגול, מניחים את הפטרייה וסוגרים לכריך.
* מגישים עם סלט טבולה או עדשים שחורות.