אוכל

בייגל שכבות של אושר

גבינת קרם שמנת עם שום שמיר, הרבה סלמון מעושן, סלסה עם הרבה שמיר וגם ביצת עין אחת, שיהיה. חמים על בייגל? ככה תמלאו אותו על הצד הטוב ביותר

טום אביב | טרה | פורסם 13/07/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 248 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

גבינת קרם שמנת עם שום שמיר

בייגל, פרוס לרוחב

100 גרם סלמון מעושן

1 ביצת עין

לסלסת הבצל והשמיר:

בצל סגול, קצוץ

כפית קליפת לימון מגוררת

חצי כוס שמיר קצוץ

מעט מלח

2 כפות שמן זית

לסלט העגבניות:

כוס עגבניות שרי חתוכות

עגבנייה, חתוכה לקוביות בינוניות

3 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

פלפל צ'ילי אדום, פרוס לטבעות דקות

מעט מלח

אופן ההכנה:

1 מערבבים את מרכיבי סלסת הבצל והשמיר.

2 מערבבים את מרכיבי סלט העגבניות.

3 מרכיבים את כריך: מורחים גבינת קרם שמנת שום שמיר על שני חלקי הבייגל. על חלק אחד מניחים סלמון וסלסת בצל ושמיר ועל החלק השני מניחים ביצת עין. סוגרים, חוצים ומגישים לצד סלט העגבניות.

>> לקופון הנחה