אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

סלט עדשים וטופו

סלט צמחוני וטבעוני שהוא ארוחה שלמה. גם בריא, גם טעים וגם דיאטטי - החיים הטובים שלכם מתחילים עכ-שיו

מיכל נוי | mako אוכל | פורסם 07/04/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

1/3 כוס עדשים ירוקות, לא מבושלות

3 פלפלים מכל מיני צבעים

100 גרם טופו

כפית שמן זית

4 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים

מלח

פלפל שחור

מיץ לימון

אופן ההכנה:

1 מבשלים את העדשים בשלושת-רבעי כוס מים עד לריכוך מלא (בערך 20 דקות אחרי הרתיחה).

2 חותכים את הפלפלים והטופו לקוביות.

3 מעבירים את העדשים לצלחת עמוקה (אפשר כשהן עדיין חמות). מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון לפי טעם, ומערבבים.

4 מעטרים בפטרוזיליה ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

* מיכל נוי דיאטנית ברשת סטודיו C רעננה

>> בפעם שעברה הכנו בולונז דיאטטי

>> לכל הארוחות עד 500 קלוריות