סלסה פיקו דה גאיו

מה צריך?

3 עגבניות

בצל קטן

חופן כוסברה

פלפל חריף אחד (לפי הטעם)

מיץ מלימון אחד

2 כפות שמן זית

כפית וחצי מלח גס

הפקת מטבלים (צילום: אור בן אוליאל)
צילום: אור בן אוליאל

איך מכינים?

קוצצים דק את כל הירקות ומתבלים בלימון, שמן זית ומלח גס.

 

ממרח אבוקדו קרמי

הפקת מטבלים (צילום: אור בן אוליאל)
צילום: אור בן אוליאל

מה צריך?

2 אבוקדו בשלים

חצי חבילה גבינת שמנת (125 גרם)

2 בצל ירוק 

חצי עגבנייה

חצי בצל סגול

כף שמן זית

כפית מלח

מיץ מלימון אחד 

הפקת מטבלים (צילום: אור בן אוליאל)
צילום: אור בן אוליאל

איך מכינים?

מכניסים למעבד מזון אבוקדו, גבינת שמנת, שמן, מלח ומיץ לימון ומערבלים עד לקבלת מרקם חלק.

קוצצים דק עגבנייה, בצל סגול, בצל ירוק ומערבבים הכל יחד.

 

דיפ שוקולד

הפקת מטבלים (צילום: אור בן אוליאל)
צילום: אור בן אוליאל

מה צריך?

100 גרם שוקולד מריר

150 מ״ל שמנת מתוקה

הפקת מטבלים (צילום: אור בן אוליאל)
צילום: אור בן אוליאל

איך מכינים?

מרתיחים שמנת מתוקה ומוזגים על השוקולד שמחכה קצוץ בקערה, מערבבים היטב עד היעלמות גבישי השוקולד.