אוכל

סלט ברוקולי טרי וקשיו

לא כולם יודעים, אבל לא באמת חייבים לבשל, לאדות או להקפיץ ברוקולי – הוא ממש טעים גם כשהוא טרי! קצוץ דק ומתובל בהרבה לימון, יוגורט ומעט קארי - עכשיו רק תחליטו כמה חריף אתם רוצים להוסיף

אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל | פורסם 09/11/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 131 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 תפרחות ברוקולי הכי טריות שיש

בצל סגול, קצוץ

חצי פלפל אדום חריף, פרוס (לא חובה, ואפשר גם יותר)

כוס אגוזי קשיו קלויים קלות

צרור כוסברה, קצוץ

לרוטב:

גביע (200 גרם) יוגורט טבעי

חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי

חצי כפית אבקת קארי

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הברוקולי בעזרת סכין או מעבד מזון, הכי דק שאפשר בלי שיהפוך למחית.

2 מערבבים בקערה את הברוקולי עם הבצל הסגול, הפלפל החריף, הקשיו וכמעט כל הכוסברה.

3 לרוטב: מערבבים את היוגורט עם מיץ לימון, קארי מלח ופלפל. יוצקים על הסלט, מערבבים ומקשטים ביתרת הכוסברה.

>> עוד מתכונים עם יוגורט