פרוזן יוגורט עם פירות, גרנולה ודבש
אם תבקשו מאיתנו לבחור משהו אחד לאכול עד סוף הקיץ, כנראה שנבחר בפרוזן יוגורט, ואם אפשר - כזה שמגיע עם המון תוספות מרעננות. הנה מתכון סופר קל להכנה, לכם רק נשאר לבחור את הפירות
אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל
| פורסם 27/07/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לפרוזן יוגורט (תבנית 6 שקעים מסיליקון):
1 גביע יוגורט יווני
3 כפות דבש
1 מכל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
להגשה:
סלט פירות טריים
דבש
גרנולה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את היוגורט עם הדבש עד לקבלת מרקם אחיד.
2 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת רכה ויציבה.
3 מערבבים את היוגורט לתוך הקצפת.
4 מחלקים את התערובת בתבנית הסיליקון ומקפיאים למשך 4 שעות עד לקבלת מרקם יציב.
5 מגישים עם סלט הפירות, הדבש והגרנולה.