טרייפל וניל עם פירות טריים וקרם יוגורט
רוצים לארגן לעצמכם אחה"צ טעים במיוחד בבריכה? זה פשוט: מכינים את הקינוח המהמם הזה בכלי חד פעמי, מקפיאים למשך שעה או מקררים לילה מראש ומביאים לבריכה בצידנית. אפילו הילדים לא יבקשו ארטיק
אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל
| פורסם 02/08/17
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (8 מנות):
לגביע חד פעמי בקוטר 20 ס"מ:
2 כוסות קוביות מנגו
2 כוסות דובדבנים מגולענים
1 כוס קוביות קיווי
רבע כוס מיץ לימון
1 כפית קליפת לימון מגוררת
2 כפות סוכר
1 עוגת וניל מוכנה בקוטר 20 ס"מ, פרוסה לשלוש שכבות, או חבילת בישקוטים
לקרם יוגורט:
2 גביעי יוגורט יווני
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
4 כפות (50 גרם) סוכר
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1 מערבבים את הפירות עם לימון (מיץ וקליפה מגוררת) וסוכר. משהים 10 דקות.
2 מכינים קרם יוגורט: מקציפים את היוגורט עם שמנת מתוקה, סוכר ותמצית וניל 2-3 דקות עד לקבלת קרם.
3 מרכיבים את הטרייפל: מניחים שכבה ראשונה של עוגה (או בישקוטים) בתחתית הגביע החד פעמי, ומפזרים עליה שליש מכמות הפירות עם מעט מהנוזלים שהצטברו בכלי. יוצקים מעל חצי מכמות קרם היוגורט, מניחים שכבה שנייה של עוגה, פירות, שוב קרם, שוב עוגה ושוב פירות.