אוכל

טרייפל יוגורט ופירות אדומים

את המתכון הזה אתם יכולים להכין עם איזה יוגורט ואיזה פרי שתרצו. מרגישים שאתם אנשים של דובדבנים או אפרסקים? עופו על זה! כך או כך, בתוך חצי שעה יהיה לכם קינוח יפה תואר, טעים טעים ואפילו ממש בריא

אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל | פורסם 28/07/16 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 179 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

3-4 גביעי יוגורט טבעי

3 שזיפים אדומים מגולענים וחתוכים לקוביות

1 כוס תערובת פירות אדומים (אפשר מהקפאה)

2-3 כפות סוכר

1 כפית תמצית וניל

מיץ וקליפה מגוררת מחצי לימון

6 בישקוטים

עלי נענע להגשה

אופן ההכנה:

1 מניחים את הפירות בקערה עם סוכר, מיץ וקליפת לימון. מחכים עד שייווצר עסיס (כ-10 דקות).

2 מניחים בישקוטים שבורים בתחתית כל צנצנת. מניחים עליהם 2 כפות פירות עם עסיס. יוצקים יוגורט וממשיכים הלאה בשכבות. מסיימים בפירות.

3 שומרים במקרר עד להגשה.

>> עוד מתכונים שווים עם יוגורט

 

>> לפרק הראשון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לסלט סלק מטריף
>> לפרק השני של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכונים לקציצות דג בקארי וקיש תרד כמו שצריך
>> לפרק השלישי: "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לעוגת יוגורט לימונית
>> לפרק הרביעי של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון למוזלי
>> לפרק האחרון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לפשטידת ירקות