צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל
סלט קישואים ביוגורטחינה
זה יהפוך להיות הסלט הקבוע שלכם: מצע של יוגורט שעליו אחד הסלטים היותר טעימים שיש - קישואים חמים, ביצה קשה, זילוף של טחינה, טבעות צ'ילי ובצל ירוק מעל. שמישהו ירוץ להביא לחם טרי
אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל
| פורסם 21/08/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול, קלוף, חצוי ופרוס לסהרונים
3 קישואים, חתוכים לקוביות
2 שיני שום, קצוצות
מלח
פלפל שחור גרוס
2 ביצים קשות, מפוררות או חתוכות לקוביות
להגשה:
1 גביע (200 גרם) יוגורט 3 אחוזי שומן או יווני
2 כפות טחינה גולמית
צ'ילי אדום קצוץ (לא חובה)
בצל ירוק, קצוץ
אופן ההכנה:
1 מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הקישואים והשום ומטגנים כ-5 דקות, עד שגם הם מזהיבים. מתבלים במלח ופלפל ומכסים להמשך ריכוך עוד 2-3 דקות.
2 מורידים מהכיריים, מוסיפים ביצים קשות ומערבבים.
3 מורחים יוגורט על צלחת ההגשה, עורמים מעליו את הסלט החמים ומטפטפים טחינה גולמית מלמעלה. מפזרים צ'ילי ו/או בצל ירוק, ומגישים עם חלה או לחם לניגוב.