צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
פודינג של יוגורט, קוקוס וצ'יה
בואו תארגנו לעצמכם דרך נפלאה לפתוח את מחר בבוקר: פודינג יוגורט קרמי קרמי שהוא גם טעים וגם בריא, עם זרעי צ'יה שהם טוב טהור. מוסיפים פירות מיובשים ו/או טריים, שבבי קוקוס ופיסטוקים - ועפים
אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל
| פורסם 16/11/16
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
2 גביעי יוגורט יווני
שלושת רבעי כוס חלב קוקוס
4 כפות זרעי צ'יה
3 כפות סילאן או מייפל
כפית וניל
להגשה:
שבבי קוקוס קלוי
פיסטוקים
חמוציות
פירות מיובשים או טריים
אופן ההכנה:
1 מתחילים ערב לפני: מערבבים את כל החומרים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך לילה.
2 למחרת מערבבים את התערובת ומחלקים בין 3-4 כלים אישיים. מוסיפים שבבי קוקוס, פירות מיובשים ו/או טריים, פיסטוק וחמוציות ומגישים.
* לגיוון: אפשר להחליף את חלב הקוקוס בחלב רגיל או בחלב אורז, ואפשר לתבל בקליפת תפוז או לימון מגוררת.