1. הקסטה הכי מהירה שיש
מי שלא אוהב קסטה שיקום, ומיד נצלוב אותו על זה שהוא שקרן. ולא, אנחנו לא מדברים על שני ביסקוויטי פח עם גלידה פרווה בשני צבעים, אנחנו מדברים על קסטה מושקעת, שהכל, הכל בה טעים. אז איך מכינים את הפלא הזה? זה קל: קונים עוגיות עגולות (אפשר כמובן להכין לבד, אבל למי יש כוח), ממשיכים למקרר של הגלידות וקונים פיינט של גלידה מהטובות. חוזרים הביתה, פורסים את הגלידה (יחד עם הקופסה), מקלפים את הקרטון ומכניסים בין שתי עוגיות. על לא דבר.
2. גלידה בשתי דקות
מכירים את הטריק עם הבננות הקפואות? אנחנו ממש, אבל ממש מקווים בשבילכם שכן, כי לשרוד את הקיץ האיום שלנו בלי הטריק הזה זה פשוט התעללות. העניין הוא כזה: כשמקפיאים בננות, ואז טוחנים אותן טוב טוב במעבד מזון - מתקבלת תוצאה שהמרקם שלה הוא כמו של גלידת שמנת. אמיתי. אז דבר ראשון קחו כמה בננות, חלקו אותן לרבעים, הכניסו לשקית והקפיאו. מחר תוכלו להפוך את הרכיב האחד הזה לגלידה מופלאה (אגב, אתם יותר ממוזמנים להוסיף ככל העולה על דעתכם לגלידה הזו, מפצפוצי שוקולד ועד חמאת בוטנים.
3. סורבה אבטיח
גם מי שמכיר את הטריק עם הגלידה עשוי שלא להכיר את זה של האבטיח. כן כן, מסתבר שגם סורבה אבטיח אפשר להכין ממרכיב אחד בלבד. העיקרון זהה: מקפיאים (בקוביות קטנות), טוחנים וזוללים. אנחנו אומרים לכם, הטבע הזה פשוט טוב אלינו.
4. שיפודים קפואים
נכון ענבים קפואים? אז תנו לנו לשדרג לכם את זה: מהיום לא מקפיאים ענבים סתם כך, אלא משפדים אותם קודם על שיפודי עץ. וזה עדיין לא הכל: בין עינב לעינב משבצים חתיכות של חטיף השוקולד האהוב עליכם. אנחנו מתים על זה עם סניקרס, אבל מוכנים לזרום גם עם אחרים. באהבה.
5. גלידת שוקולד בשלושה מרכיבים
קופסה אחת של ממרח שוקולד (או שוקולד אגוזי לוז), חצי ליטר שמנת מתוקה, 3 כפות אבקת סוכר - מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר, מקפלים פנימה את ממרח השוקולד ושולחים להקפאה. מה, זהו? כן, זה הכל. בבוקר תהיה לכם גלידת שוקולד פשוטה אך מהממת.
6. פרוזן יוגורט
הכל טוב ויפה, אתם אומרים לעצמכם, אבל למי יש כוח אפילו לערבב שני מצרכים בחום הזה? גם בשבילכם יש לנו פתרון: קופצים לסופר הקרוב, קונים שישייה של פרוזן יוגורט בטעם פירות יער, נועצים את המקל ומקפיאים. יותר פשוט מזה אין.