אוכל
mako אוכל
16.03.17

11 מנות שאנחנו רוצים עכשיו

לא תאמינו מה המכנה המשותף לכולן

צילום: אסף רונן, יחסי ציבור
צילום: אפרת ליכטנשטט, יחסי ציבור

סביצ'ה דג עם תפוזים, תפוחים, ביסקוטי, בצל סגול, מרמלדה ויוגורט | מסעדת אדום, ירושלים

צילום: מיטל סולומון, יחסי ציבור

כרובית שלמה צלויה בתנור אבן, על טחינת יוגורט עם סלסת עגבניות פיקנטית | קפה דיזנגוף, תל אביב

צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

ארטישוק צרוב על מצע לבנה יוגורט בקר | רשת קפה לואיז

צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

ארנצ'יני גבינות על צזיקי יוגורט | קפה רוטשילד

צילום: בועז לביא, יחסי ציבור

קרפצ'יו חציל עם יוגורט, צנונית, פלפל חריף וגבינת פטה | מסעדת הדגים עין גב

צילום: דן פרץ, יחסי ציבור

קיימאקי - גלידת יוגורט עזים טרייה עם סירופ פטל ושקדים קלויים | גרקו, תל אביב

צילום: בועז לביא, יחסי ציבור

 קבב דג ים עם חציל צרוב, גרגירי חומוס וציזיקי | קלמטה, תל אביב

צילום: נופר בוגנים, יחסי ציבור

מעורב של דגי ים עם בצל מטוגן, תבלינים מזרחיים, יוגורט, עגבניות וטחינה גולמית | מריפוסה, קיסריה

צילום: אסף רונן, יחסי ציבור

חציל שרוף ביוגורט צאן עם צ'ימיצ'ורי, חמוציות ואורגנו | מושבוצ, מושב רמות

צילום: תמוז רחמן, יחסי ציבור

פנקוטה יוגורט עם ריבת פירות יער, גנאש שוקולד לבן מוקצף, מרנג ועוגת ספונג' תות | קוואטרו, תל אביב

צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

סביצ'ה טונה עם יוגורט, קוביות מנגו, נענע וצ'ילי אדום | ספרטה, תל אביב