אוכל

סלמון בסילאן ולימון על הפלנצ'ה

מנה קלילה, בריאה, טעימה וסופר צבעונית שמכינים ברבע שעה גג: סלמון במרינדה מעולה של סויה, לימון וסילאן, עולה על הפלאנצ'ה עם אספרגוס ועגבניות שרי שקיבלו נגיעה מאותה המרינדה. כמה פשוט ככה טעים

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 25/06/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 53 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 יחידות (100 גרם כל אחת) של סלמון טרי ללא עצמות

תרסיס שמן

צרור אספרגוס

10 עגבניות שרי

מעט מלח גס לפיזור

למשרה:

4 כפות סילאן

מיץ מלימון שלם

כפית פפריקה

כפית שום גבישי

רבע כוס רוטב סויה

כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בפנים את נתחי הסלמון כשעה במקרר.

2 מרססים את הפלנצ'ה החמה בתרסיס שמן ומניחים את הדגים כשהעור כלפי מטה.

3 טובלים את הירקות במרינדה, מניחים על הפלנצ'ה ומרססים בעוד מעט שמן. צולים 3 דקות מכל צד, להשחמה.

4 מפזרים מלח גס ומגישים.