סלמון בסילאן ולימון על הפלנצ'ה
מנה קלילה, בריאה, טעימה וסופר צבעונית שמכינים ברבע שעה גג: סלמון במרינדה מעולה של סויה, לימון וסילאן, עולה על הפלאנצ'ה עם אספרגוס ועגבניות שרי שקיבלו נגיעה מאותה המרינדה. כמה פשוט ככה טעים
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 25/06/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 יחידות (100 גרם כל אחת) של סלמון טרי ללא עצמות
תרסיס שמן
צרור אספרגוס
10 עגבניות שרי
מעט מלח גס לפיזור
למשרה:
4 כפות סילאן
מיץ מלימון שלם
כפית פפריקה
כפית שום גבישי
רבע כוס רוטב סויה
כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בפנים את נתחי הסלמון כשעה במקרר.
2 מרססים את הפלנצ'ה החמה בתרסיס שמן ומניחים את הדגים כשהעור כלפי מטה.
3 טובלים את הירקות במרינדה, מניחים על הפלנצ'ה ומרססים בעוד מעט שמן. צולים 3 דקות מכל צד, להשחמה.
4 מפזרים מלח גס ומגישים.