אוכל

רצועות חזה עוף וירקות בשמן קוקוס

אנחנו תמיד בעד מוקפצים. פשוט אוספים את כל הירקות במקרר, משדכים להם חזה עוף פרוס ומקבלים יופי של ארוחת צהריים. עכשיו נסו להוסיף לכל הכיף הזה שמן קוקוס וגם קצת קוקוס טחון - ותגלו עולם חדש

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 13/11/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

200 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות

כ-50 גרם קורנפלור

4 כפות שמן קוקוס

קוקוס טחון

4 שיני שום, פרוסות

2 בצלים ירוקים, חתוכים לרצועות באורך 3 ס"מ

1 גמבה, חתוכה לרצועות

1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות

4 פטריות שמפיניון, פרוסות גס

1 גזר, מקולף לרצועות בעזרת קולפן

2 כפות רוטב סויה

3 כפות רוטב טריאקי

חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

להגשה:

חצי כוס כוסברה קצוצה

חצי כוס קשיו קצוץ

אופן ההכנה:

1 מצפים את רצועות חזה העוף בקורנפלור מכל צדדיהן.

2 שופכים את שמן הקוקוס לווק, מחממים מעט ומוסיפים את רצועות העוף. מטגנים תוך ערבוב בכף עץ עד שחזה העוף מזהיב.

3 מוסיפים כפית קוקוס טחון, 2 שיני שום ובצל ירוק ומערבבים. מוסיפים את שאר הירקות יחד עם 2 שיני השום הנוספות, מקפיצים תוך ערבוב כ-5 דקות נוספות ומוסיפים את הסויה, הטריאקי, הג'ינג'ר, המלח והפלפל.

4 מערבבים היטב ומסירים מהאש. מוזגים לצלחות עמוקות, מפזרים כוסברה וקשיו ומגישים.