עוגה בחושה עם משמשים
לפעמים אנחנו צריכים את המתוק שלנו כאן ועכשיו, בלי עיכובים ובלי תירוצים. הפתרון: עוגה בחושה סופר קלה להכנה עם משמשים נהדרים שסוגרת פינה מתוקה בכל שעה ביום
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 12/07/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתבנית מלבנית בינונית או עגולה 26:
מכל קטן של שמנת להקצפה
חצי כוס שמן קנולה
כוס סוכר
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח תופח
2 כוסות משמשים, חצויים ומגולענים
4 כפות סוכר חום
אופן ההכנה:
1 מקציפים את השמנת המתוקה כ-4 דקות במהירות בינונית-גבוהה, ומוסיפים את השמן, הסוכר והביצים. ממשיכים להקציף 4 דקות נוספות ומוסיפים את הווניל והקמח. מערבבים היטב עד שהקמח נבלע בתערובת.
2 מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית ומסדרים את המשמשים מעל. מפזרים מעליהם סוכר חום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-35 דקות. מצננים, חותכים לקוביות ומגישים.