אוכל

סלט קפרזה

תתפלאו לשמוע, אבל סלטים זה לגמרי הקטע שלנו. כן, למרות כל העוגות והבשרים, אנחנו יודעים להעריך סלט טוב כשאנחנו נתקלים באחד כזה. מה זה סלט טוב אתם שואלים? כזה שמכינים ב-10 דקות והתוצאה כיפית ומפנקת

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 21/05/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 370 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לרוטב:

רבע כוס שמן זית

כפית מלח גס

4 כפות חומץ בלסמי מצומצם

לסלט:

200 גרם בייבי מוצרלה

3 כוסות עגבניות שרי חצויות בצבעים שונים ( אדום, צהוב, שרי שוקולד)

כוס עלי בזיליקום

להגשה:

חתיכות בגט קלויות או פוקאצ'ה

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב.

2 מערבבים בקערה נפרדת את הגבינה עם העגבניות והבזיליקום עם חצי מהרוטב. מסדרים על מגש שטוח או צלחת הגשה מרשימה ומפזרים מעל את שארית הרוטב. מגישים עם הצנימים או הפוקאצ'ה.