צ'יפס בטטה עם תימין ופרמזן
חולים על צ'יפס בטטה. חולים. ובזכות המתכון הזה הוא גם כל כך קל ומהיר להכנה, שאנחנו ממש לא מצליחים להפסיק לנשנש אותו. התוכנית לטווח הרחוק: להשמיט את הפרמזן ולהכין לארוחת ראש השנה
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 06/09/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
3 בטטות ארוכות לא קלופות, חתוכות לרצועות עבות
רבע כוס שמן זית
2 כפות עלי תימין
כפית מלח גס
כפית שום גבישי
חצי כפית פלפל שחור גרוס
להגשה:
100 גרם פרמזן, מגורר דק
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את שמן הזית, התימין, המלח, השום והפלפל.
2 מוסיפים את רצועות הבטטה לקערה. מערבבים היטב ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
3 מפזרים מעל פרמזן מגורר ואופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות, עד להשחמה.