אוכל

צ'יפס בטטה עם תימין ופרמזן

חולים על צ'יפס בטטה. חולים. ובזכות המתכון הזה הוא גם כל כך קל ומהיר להכנה, שאנחנו ממש לא מצליחים להפסיק לנשנש אותו. התוכנית לטווח הרחוק: להשמיט את הפרמזן ולהכין לארוחת ראש השנה

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 06/09/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 125 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 בטטות ארוכות לא קלופות, חתוכות לרצועות עבות

רבע כוס שמן זית

2 כפות עלי תימין

כפית מלח גס

כפית שום גבישי

חצי כפית פלפל שחור גרוס

להגשה:

100 גרם פרמזן, מגורר דק

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את שמן הזית, התימין, המלח, השום והפלפל.

>> כל המתכונים לראש השנה

2 מוסיפים את רצועות הבטטה לקערה. מערבבים היטב ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

3 מפזרים מעל פרמזן מגורר ואופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות, עד להשחמה.