אוכל

סלט תפוחי אדמה ופול ירוק

כבר שנים שלא החלפנו את סלט תפוחי האדמה שלנו, והנה הגיע המתכון הזה וגרם לנו לעשות את הצעד - בזכות הפול הירוק, זיתי הקלמטה והרוטב הקליל והלימוני. שדרוג מוצלח, פשוט וגם טבעוני לסלט הכי אהוב על השולחן

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 18/06/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 58 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 תפוחי אדמה קלופים, חתוכים לקוביות ומבושלים

חצי כוס זיתי קלמטה מגולענים

1 כוס פול ירוק, מבושל ומסונן

כוס פטרוזיליה קצוצה

2 בצלים, חתוכים לרצועות ומטוגנים עד להשחמה

לרוטב:

רבע כוס שמן זית

כפית עלי תימין

כפית מלח גס

חצי כוס מיץ לימון

כף חומץ בלסמי

כפית צ'ילי גרוס יבש

פלפל שחור

שן שום כתושה

אופן ההכנה:

1 מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב.

2 שמים בקערה רחבה את מרכיבי הסלט, שופכים את הרוטב ומערבבים.