אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

טארט קוקוס ושזיפים מהיר ללא גלוטן

אתם לא צריכים להימנע מגלוטן כדי ליהנות מהטארט הזה, זה סתם עוד בונוס. את העיקר תקבלו בעזרת פירורי בצק מעולים ופריכים, שמדגישים את עסיסיות הפרי. כל מה שנשאר הוא לחתוך לעצמכם פרוסה - ולמצוא פינה שקטה

אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל | פורסם 01/11/17 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 124 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לטארט (תבנית מלבנית 11*35):

1 כוס קמח שקדים

שלושת רבעי כוס קוקוס טחון

רבע כוס סוכר

1 כפית אבקת אפייה

קורט מלח

4 כפות שמן קוקוס

למלית:

כוס וחצי קוביות שזיפים

2 כפות סוכר

2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים את כל חומרי המלית בקערה ומניחים בצד.

3 מכינים את הטארט: מערבלים במעבד מזון את כל החומרים עד לקבלת פירורי בצק גסים (שומרים בצד חצי כוס לשכבת הפירורים העליונה של הטארט).

4 מהדקים את פירורי הטארט לתבנית משומנת ומסדרים עליהם את השזיפים (בלי הנוזלים). מפזרים את הפירורים ששמרנו בצד ואופים כ-40 דקות. מצננים.

5 מגישים פרוסה חמימה עם או בלי סורבה לימון בצד.

*לא מוצאים שזיפים? גם פטל יעבוד פה מעולה.