צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל
סלט פסטה משודרג לילדים
אפילו ילדים שלא אוהבים כלום אוהבים פסטה - עכשיו רק צריך למצוא איך להשחיל בפנים עוד כמה ערכים תזונתיים, כדי שבכלל נהיה שקטים. האמת? תראו מה זה, בדיוק מצאנו
ענת לבל | mako אוכל
| פורסם 30/05/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
2 כפות שמן זית
1 כפית תבלין זעתר
חצי כפית אבקת שום
מלח
200 גרם פסטה קצרה
עגבניות שרי חצויות
אפונה קפואה, מופשרת וחלוטה קצרות
גרגירי תירס
זיתים ירוקים, מגולענים וקצוצים
מעט כדורי בייבי מוצרלה
אופציות נוספות: גזר מגורר, קוביות מלפפון טרי, פלפלים חתוכים, קוביות גבינה צהובה, ביצה קשה
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב בקערה את שמן הזית, הזעתר, אבקת השום והמלח עד שלא נשארים גושים.
2 מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בקערה בצד.
3 מערבבים שוב את הרוטב ומתבלים את הפסטה (תוך כדי ערבוב).
4 מערבבים את כל הירקות והגבינות יחד עם הפסטה, ומגישים.
* אפשר לוותר על הזעתר ולהשתמש רק באבקת שום ומלח, או להחליף אותו בחצי כפית אורגנו מיובש.
* אם הילדים שלכם הרפתקנים - מומלץ לתבל את הפסטה ברוטב פסטו.