אוכל

ג'לי פירות וקרם יוגורט וניל ללא תוספת סוכר

נכון שהשילוב ג'לי וללא תוספת סוכר נשמע בהתחלה כמו משהו שלא הייתם מקנחים איתו ארוחה, אבל תסמכו עלינו במקרה הזה ואמצו את המתכון הזה בכיף ובלי ייסורי מצפון

אולגה טוכשר | mako אוכל | פורסם 04/08/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 126 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

לשכבת הג'לי:

17 גרם (חבילה) ג'לי ללא תוספת סוכר בטעם תות

400 מ"ל (2 כוסות) מים, רותחים

3 תותים, טריים וחתוכים

לשכבת קרם היוגורט:

400 מ"ל (2 גביעים) יוגורט לבן 3%

30 גרם (חבילה) אינסטנט פודינג וניל ללא תוספת סוכר

3-4 שקיות ממתיק סטיביה

2 כפיות תמצית וניל

לקישוט:

פיסטוקים קצוצים

אופן ההכנה:

1 מכינים את שכבת הג'לי: שמים בקערה את אבקת הג'לי ויוצקים פנימה את המים הרותחים. מערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד להמסה מלאה של האבקה.

2 מניחים בתחתית כל כלי אישי את תותים קצוצים ויוצקים מעל את נוזל הג'לי עד לגובה של חצי מהכוס. מעבירים לקירור עד להתייצבות מלאה (שעה לפחות).

3 מכינים את שכבת קרם יוגורט הווניל: מעבירים את היוגורטים לקערה גדולה, מוסיפים את האינסטנט פודינג, ממתיק הסטיביה ותמצית וניל ומערבבים היטב בעזרת מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מקררים חצי שעה לפחות. מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק רחב.

4 מרכיבים את הקינוח: מוציאים את כוסות הג'לי שהתייצב ומזלפים מעל תלולית קרם יוגורט, מפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים ומגישים.

לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי

>> לעוד מתכונים ללא תוספת סוכר