אוכל

מוס שוקולד ללא תוספת סוכר

קצת קשה לדמיין מוס שוקולד ללא תוספת סוכר אה? ובכן בדיוק בשביל זה אנחנו כאן - כדי לגרום לכם להאמין טיפה יותר ולהמתיק לכם את היום בלי ייסורי מצפון. על הדרך הרווחתם גם קינוח שרק מבקש שתצלמו אותו

אולגה טוכשר | mako אוכל | פורסם 26/07/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 144 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

400 מ"ל (פחית) קרם קוקוס

200 גרם שוקולד חלב או מריר ללא תוספת סוכר, שבור לקוביות

קורט מלח

3 כפות קקאו

40 גרם (חבילה) אינסטנט פודינג וניל ללא תוספת סוכר 

לקישוט:

פטל מיובש ועלי נענע

אופן ההכנה:

1 בסיר על להבה בינונית מביאים את קרם הקוקוס לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד, המלח והקקאו ומערבבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים. מצננים.

2 מוסיפים את הפודינג ומקציפים בעזרת מיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת מוס סמיך ואחיד.

3 מעבירים את המוס לשקית זילוף. ממלאים את הכוסות עד לשני שליש מגובהן ומקשטים בפטל והנענע.

* אם אין שקית זילוף, אפשר להשתמש בשקית ניילון עבה ולגזור לה את הפינה. לחלופין, אפשר פשוט להעביר את המוס לכוסות בכף.

לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי

>> לעוד מתכונים ללא תוספת סוכר