מוס שוקולד ללא תוספת סוכר
קצת קשה לדמיין מוס שוקולד ללא תוספת סוכר אה? ובכן בדיוק בשביל זה אנחנו כאן - כדי לגרום לכם להאמין טיפה יותר ולהמתיק לכם את היום בלי ייסורי מצפון. על הדרך הרווחתם גם קינוח שרק מבקש שתצלמו אותו
אולגה טוכשר | mako אוכל
| פורסם 26/07/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
400 מ"ל (פחית) קרם קוקוס
200 גרם שוקולד חלב או מריר ללא תוספת סוכר, שבור לקוביות
קורט מלח
3 כפות קקאו
40 גרם (חבילה) אינסטנט פודינג וניל ללא תוספת סוכר
לקישוט:
פטל מיובש ועלי נענע
אופן ההכנה:
1 בסיר על להבה בינונית מביאים את קרם הקוקוס לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד, המלח והקקאו ומערבבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים. מצננים.
2 מוסיפים את הפודינג ומקציפים בעזרת מיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת מוס סמיך ואחיד.
3 מעבירים את המוס לשקית זילוף. ממלאים את הכוסות עד לשני שליש מגובהן ומקשטים בפטל והנענע.
* אם אין שקית זילוף, אפשר להשתמש בשקית ניילון עבה ולגזור לה את הפינה. לחלופין, אפשר פשוט להעביר את המוס לכוסות בכף.
לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי
>> לעוד מתכונים ללא תוספת סוכר