אוכל

סלסילות קדאיף עם מעדן פרי, קרם וניל ותותים

מה דעתכם על השילוב של אטריות קדאיף מתפצחות בפה, קרם וניל עדין עדין ותותים? יופי של שילוב, נכון? גם אנחנו חושבים ככה. אנחנו גם חושבים שאם מצליחים לא להוסיף סוכר לחגיגה הזו - זה בכלל רווח נקי

אולגה טוכשר | mako אוכל | פורסם 08/05/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 49 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

לבסיס:

250 גרם אטריות קדאיף מופשרות

100 גרם חמאה, מומסת

2 שקיות ממתיק סטיביה

למלית:

400 מ"ל (פחית) חלב קוקוס

חצי כוס חלב

80 גרם (2 חבילות) אינסטנט פודינג וניל ללא תוספת סוכר

חצי צנצנת מעדן פרי תות שדה ללא תוספת סוכר

6 תותים חצויים

לקישוט:

3 תותים חתוכים לרבעים

פיסטוק קצוץ

 

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים היטב תבנית שקעים.

2 מכינים בסיס קדאיף: מניחים אטריות קדאיף בקערה גדולה, יוצקים עליהן חמאה מומסת עם סטיביה ובעזרת הידיים מערבבים היטב כך שיצופו היטב מכל הצדדים.

3 מרפדים כל שקע באטריות קדאיף משומנות כך שייווצרו מעין סלסילות קטנות.

4 אופים את סלסילות הקדאיף כ-10-15 דקות, עד הזהבה. מצננים כ-10 דקות ומוציאים בזהירות מהשקעים.

5 מכינים קרם: מקציפים יחד חלב קוקוס, חלב ופודינג כ-3 דקות לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר גדול משונן.

6 מרכיבים את הסלסילות: מניחים בתחתית כל בסיס כחצי כפית מעדן פרי, מזלפים תלולית קרם, נועצים רבע תות ומפזרים מעט פיסטוק.

לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי

>> בפעם שעברה הכנו שוקולד ואגוזים ללא תוספת סוכר

>> עוד המון מתכונים לקינוחים ומאפים טעימים - בבייקרי שלנו