אוכל

פסטה טריקולור אליו אוליו

פסטה טעימה ומושקעת בצי'ק צ'ק: בזמן שמרתיחים את המים כבר מתקתקים את הרוטב - עם פלפלים, ארטישוק, שום קונפי וסלמון צרוב. פסטה טרייה שתמיד משדרגת הכל, בזיליקום טרי מלמעלה - וזהו, אפשר להגיד בתאבון

יחסי ציבור | קפה קפה | פורסם 29/06/17 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 39 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

400 גרם פסטה טרייה פטוצ'יני/פפרדלה

שמן זית

300 גרם פילה סלמון נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות

5 שיני שום קונפי

בצל סגול, קצוץ

2 לבבות ארטישוק מצנצנת, חתוכות גס

2 כפות עגבניות מיובשות בשמן זית, קצוצות גס

חופן בצל ירוק קצוץ

חופן בזיליקום קצוץ

חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1 מחממים סיר גדול עם מי מלח לבישול הפסטה.

2 בינתיים מכינים את הרוטב: צורבים במחבת את נתחי הסלמון בשמן זית. מוסיפים שום קונפי, בצל סגול ולבבות ארטישוק. מוסיפים חצי מצקת של מים רותחים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומנמיכים את האש.

3 מבשלים את הפסטה במים הרותחים 2-3 דקות עד שהיא מוכנה. מסננים את הפסטה ומעבירים מיד למחבת עם הרוטב. מערבבים היטב ומוסיפים עגבניות מיובשות ועשבי תיבול. מתקנים תיבול ומגישים מיד, עם עוד קצת פטרוזיליה טרייה.

לפייסבוק של קפה קפה