פסטה טריקולור אליו אוליו
פסטה טעימה ומושקעת בצי'ק צ'ק: בזמן שמרתיחים את המים כבר מתקתקים את הרוטב - עם פלפלים, ארטישוק, שום קונפי וסלמון צרוב. פסטה טרייה שתמיד משדרגת הכל, בזיליקום טרי מלמעלה - וזהו, אפשר להגיד בתאבון
יחסי ציבור | קפה קפה
| פורסם 29/06/17
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
400 גרם פסטה טרייה פטוצ'יני/פפרדלה
שמן זית
300 גרם פילה סלמון נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות
5 שיני שום קונפי
בצל סגול, קצוץ
2 לבבות ארטישוק מצנצנת, חתוכות גס
2 כפות עגבניות מיובשות בשמן זית, קצוצות גס
חופן בצל ירוק קצוץ
חופן בזיליקום קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
1 מחממים סיר גדול עם מי מלח לבישול הפסטה.
2 בינתיים מכינים את הרוטב: צורבים במחבת את נתחי הסלמון בשמן זית. מוסיפים שום קונפי, בצל סגול ולבבות ארטישוק. מוסיפים חצי מצקת של מים רותחים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומנמיכים את האש.
3 מבשלים את הפסטה במים הרותחים 2-3 דקות עד שהיא מוכנה. מסננים את הפסטה ומעבירים מיד למחבת עם הרוטב. מערבבים היטב ומוסיפים עגבניות מיובשות ועשבי תיבול. מתקנים תיבול ומגישים מיד, עם עוד קצת פטרוזיליה טרייה.