אוכל

דניס על מצע רביולי פטריות

קבלו יופי של ארוחת צהריים: דג דניס צרוב במחבת פסים לצד רביולי טרי במילוי פטריות ובצל, עם ירקות ירוקים ושום קונפי. הרווחתם

יחסי ציבור | קפה קפה | פורסם 20/07/17 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 53 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

לדג:

2 יחידות דג דניס גדול, מפולטים

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

לתוספות:

שמן זית

100 גרם אפונה קפואה

100 גרם שעועית עדינה קפואה

100 גרם פולי אדממה, קלופים

3 שיני שום קונפי

קליפה מגוררת מלימון אחד

מיץ מחצי לימון

מלח

פלפל שחור גרוס

מנת רביולי פטריות ובצל (קנוי ומוכן מראש, אפשר גם רביולי אחר לפי הטעם)

קוביית חמאה

אופן ההכנה:

1 מחממים על להבה גדולה סיר עם מים ומלח לבישול הרביולי.

2 משמנים ומתבלים את פילה הדניס וצורבים במחבת פסים מלוהטת - תחילה מצד העור, ולאחר שהוא משחים מהצד השני כשתי דקות נוספות. מכבים את האש ומניחים את הדגים בצד.

3 במחבת ווק עם שמן זית מקפיצים את הירקות הירוקים יחד עם שיני השום, המיץ וקליפת הלימון. מתבלים.

4 במקביל מבשלים את הרביולי במים. כשהרביולי צפים מוציאים אותם לתוך מחבת הירקות הירוקים ומוסיפים את קוביית החמאה להעשרת הרוטב והסמכתו.

5 מרכיבים את המנה: מעבירים את הרביולי והירוקים לצלחת הגשה (משאירים במחבת מעט מהרוטב ומעט מהירקות). על הרביולי מניחים את פילה הדג ועליו את שאר הירקות הירוקים והרוטב שנותר. מקשטים בעלים טריים של פטרוזיליה, כוסברה ונענע, ומגישים.

לפייסבוק של קפה קפה