אוכל

עוגת גבינה ניו יורק לוטוס

עוגות גבינה הן משהו שאף פעם לא נמאס, ואם יש גם לוטוס בתמונה - אנחנו בכלל מרוצים

יחסי ציבור | קפה קפה | פורסם 29/06/17 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 82 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתחתית:

300 גרם עוגיות לוטוס

100 גרם חמאה

למלית הגבינה:

6 ביצים

200 גרם סוכר

50 גרם קמח

50 גרם קורנפלור

קילו גבינה לבנה 9%

200 גרם שמנת חמוצה 15%

גרגירים ממקל וניל

לציפוי:

250 גרם ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

1 טוחנים את עוגיות הלוטוס במעבד מזון. ממיסים את החמאה, מערבבים עם העוגיות הטחונות ומהדקים על תחתית תבנית קוטר 26 ס"מ. מעבירים למקרר ל-15 דקות.

2 מכינים את מסת הגבינה: בקערה רחבה מערבבים עם מטרפה את הביצים והסוכר. מוסיפים קמח וקורנפלור וטורפים לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הגבינה, השמנת החמוצה וגרגירי הווניל וטורפים היטב לתערובת חלקה.

3 אופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים למשך שעה נוספת.

4 מעבירים את העוגה לקירור של שעה במקרר. כשהעוגה קרה מכינים את הציפוי: ממיסים את ממרח הלוטוס ומוזגים על העוגה. מחזירים לקירור לייצוב הציפוי.

לפייסבוק של קפה קפה