אוכל

בנגקוק ווק

אין כמו מוקפץ צבעוני ושמח כדי לעשות לנו את הצהריים: נתחי סלמון, גזרים, פלפלים גם אדומים וגם צהובים ומעל הכל בצל ירוק ובוטנים וגם שומשום. וכמה זמן זה ייקח לכם? חצי שעה ברגוע

יחסי ציבור | קפה קפה | פורסם 02/07/17 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 77 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

שמן זית

300 גרם נתחי סלמון 

2 גזרים, קלופים וחתוכים לג'וליינים (גפרורים)

פלפל אדום ופלפל צהוב, חתוכים לרצועות

1 בצל סגול, חצוי וחתוך לרצועות דקות

כמה שיני שום, פרוסות

250 גרם (לפני הבישול) אטריות נודלס עבות, מבושלות לפי הוראות היצרן

10 פטריות שמפיניון, חתוכות לרבעים

200 מ"ל רוטב אסייתי (100 מ"ל טריאקי ו-100 מ"ל צ'ילי מתוק)

צרור בצל ירוק, חתוך לטבעות

חופן שעועית עדינה קפואה

להגשה:

בצל ירוק, קצוץ

כוסברה קצוצה

בוטנים

שומשום

אופן ההכנה:

1 מחממים היטב ווק ומתחילים לצרוב בשמן זית את הירקות: גזרים ראשונים, ואחריהם פלפלים צבעוניים, בצל ושום. מוסיפים את הסלמון לצריבה.

2 כשהכל חם מוסיפים את האטריות המבושלות ומערבבים היטב. מוסיפים את הרוטב בהדרגה ומערבבים עד שכל הרוטב נספג באטריות.

3 מוסיפים את הפטריות, הבצל הירוק והשעועית הירוקה ומערבבים עוד כ-2 דקות.

4 מעבירים את התערובת המוקפצת לצלחת עמוקה ומקשטים בעוד בצל ירוק, כוסברה, בוטנים ושומשום.

לפייסבוק של קפה קפה