קציצות כרישה של סבתא מזל
כשסבתא מזל עמרני רוצה לפנק את הנכדים שלה, זה לוקח לה בדיוק חצי שעה: היא קוצצת ומרתיחה, מקררת ומערבבת, יוצרת קציצות קטנות ונהדרות, ואחרי טיגון קצרצר כל בני המשפחה לא מפסיקים ללקק את האצבעות
מזל עמרני | mako אוכל
| פורסם 04/03/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (3 מנות):
4 גבעולי כרישה (רק החלק הלבן), קצוצים
בצל גדול, קצוץ
כוס קמח מצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית אבקת אפייה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
שמן קנולה (לטיגון)
אופן ההכנה:
1 מבשלים בסיר עם מים רותחים את הכרישה למשך 10 דקות. מסננים ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים את כל שאר המרכיבים ויוצרים קציצות שטוחות.
3 מטגנים את הקציצות במחבת עם שמן (חצי עמוק) עד להשחמה משני הצדדים. מעבירים לנייר סופג ומגישים.