אוכל

קציצות כרישה של סבתא מזל

כשסבתא מזל עמרני רוצה לפנק את הנכדים שלה, זה לוקח לה בדיוק חצי שעה: היא קוצצת ומרתיחה, מקררת ומערבבת, יוצרת קציצות קטנות ונהדרות, ואחרי טיגון קצרצר כל בני המשפחה לא מפסיקים ללקק את האצבעות

מזל עמרני | mako אוכל | פורסם 04/03/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.1 93 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

4 גבעולי כרישה (רק החלק הלבן), קצוצים

בצל גדול, קצוץ

כוס קמח מצה

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

כפית אבקת אפייה

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

2 ביצים

שמן קנולה (לטיגון)

אופן ההכנה:

1 מבשלים בסיר עם מים רותחים את הכרישה למשך 10 דקות. מסננים ומעבירים לקערה.

2 מוסיפים את כל שאר המרכיבים ויוצרים קציצות שטוחות.

3 מטגנים את הקציצות במחבת עם שמן (חצי עמוק) עד להשחמה משני הצדדים. מעבירים לנייר סופג ומגישים.

קציצות כרישה של מזל עמרני (צילום: שני בריל, mako אוכל)
סבתא מזל עם התוצאה הסופית|צילום: שני בריל, mako אוכל

 >> רוצים גם אתם לבשל כמו סבתא מזל? לחצו כאן

>> עוד מתכונים של סבתות