ביף בורגיניון
המתכון הקלאסי לתבשיל הבשר הכפרי מבוסס על חצי קילו בשר שמתאים לבישול ארוך (כמו צוואר, כתף, שריר או פילה מדומה) ועל עוד 2 מרכיבים מרכזיים בלבד: תפוחי אדמה ובצלים.
כן, אנחנו יודעים שיש כאלה שמגישים אותו עם בטטות בשביל המתיקות, אבל זה ממש לא חובה.
סלמון בתנור
שף אמיתי יודע שלא צריך יותר מדג טוב כדי לשדרג את התפריט.
4 נתחי פילה סלמון במשקל של כ-800 גרם יתאימו לארוחה זוגית. חוץ מזה, המרכיבים החסרים שאי אפשר בלעדיהם הם שמן זית ושום כתוש. אם עדיין חסר לכם קצת טעם, תוכלו להוסיף מלח ופלפל כי זה ממילא לא כלול בחישוב.
מוס שוקולד
מחפשים משהו מתוק? קבלו: מקפיאים קרם קוקוס במשך הלילה, מוציאים את השמנת שהצטברה למעלה וזורקים את שארית המים. אחר כך מוסיפים לקרם חצי כוס מי סוכר וכפית קקאו, מערבבים הכול במערבל חשמלי – ובתיאבון.
תפוצ'יפס בטעם טבעי
אתם קוראים לו תפוצ'יפס, אנחנו קוראים לו כשבאים חברים (טוב נו, גם כשאנחנו לבד).
ותתפלאו: גם אותו מכינים מ-3 מרכיבים בלבד: תפוח אדמה, שמן ומלח. תפוצ'יפס עשוי מתפוח אדמה אמיתי – ולכן כל פרוסה שלו היא שונה וייחודית. למידע נוסף היכנסו לעמוד האינסטגרם של תפוצ'יפס
הגבביטול