פרווה | 15-20 דקות עבודה, 3 שעות זמן כולל
מצרכים (ל-2-3 מנות):
2-3 חבילות (50 גרם) תפוצ'יפס אקסטרא (מסולסל) או טבעי
100 גרם שוקולד מריר
1 כף שמן קוקוס נוזלי, שמן קנולה או שמן זית
אופן ההכנה:
- שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה יחד עם השמן.
- שמים את הקערה במיקרוגל ומפעילים בפולסים (פעימות) של 15-20 שניות. בין כל הפעלה והפעלה מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
- נותנים לשוקולד להתקרר מעט (2-3 דקות).
- מניחים נייר אפייה על קרש חיתוך גדול.
- טובלים את התפוצ'יפסים בשוקולד אחד אחד, לציפוי של בערך חצי מהתפוצ'יפס, ומניחים על נייר האפייה.
- מעבירים את הקרש עם התפוצ'יפסים המצופים למקרר לשעתיים-שלוש או עד שציפוי השוקולד התקרר והתייצב.
- אוכלים מיד או שומרים במקרר בשקית ריצ'רץ' אטומה 4-5 ימים. מומלץ להגיש בחדר ממוזג.
לבלוג של עז - The Kitchen Coach
למידע נוסף היכנסו לעמוד האינסטגרם של תפוצ'יפס