אוכל

מקלוני גבינה פריכים

מקלוני גבינה שפשוט אי אפשר להגיד להם לא, בציפוי קלאסי של פירורי לחם או עם תוספות מיוחדות. פחות משעה ויש לכם יופי של נשנוש או ארוחה קלה

יחסי ציבור | מחלבת טרה | פורסם 17/05/17 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 64 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

100 גרם גבינה צהובה 28%, חתוכה לאצבעות באורך 4 ס"מ

קמח לבן

ביצה

פירורי לחם

כפית תבלין לגריל

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מפזרים את הקמח בצלחת רחבה ומקמחים את אצבעות הגבינה.

2 טורפים את הביצה בקערה וטובלים את האצבעות המקומחות כך שייעטפו היטב בביצה.

3 מערבבים בצלחת נפרדת את פירורי הלחם ותבלין הגריל, ומצפים היטב את אצבעות הגבינה.

4 חוזרים על פעולת הציפוי (ביצה ופירורי לחם) פעם נוספת ליצירת ציפוי כפול, ומעבירים למקפיא למשך 20 דקות להתייצבות.

5 מטגנים את אצבעות הגבינה המצופות במחבת עם שמן (רדוד) עד להזהבה, מוציאים לצלחת עם נייר סופג, ומגישים.

100% אישי: את השכבה הנוספת של הציפוי אפשר להחליף במה שתרצו - רסקו דגני בוקר מתאימים או לכו על קצח ושומשום בשני צבעים. כל אחד והציפוי שלו.

מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזורים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה

סרטון: קונספט וקריאייטיב: קשת סושיאל | צלם: רונן מנגן | סטיילינג: רותם ניר | סטודיו בויקו.דרורי | בימוי: ברק דרורי | קריאטיב: מיכל בויקו | אפטר: גיא בן חיים | עיצוב: אייל חירורג | סאונד: סוויט סאונד 

>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן