אוכל

פיצה ביתית של רותם

אין כמו ערב פיצה, אבל בשביל ערב מושלם צריך מתכון לפיצה ביתית מנצחת, עם בצק טוב, רוטב מדויק, גבינה שנמסה מעל הכל ואיזה תוספות שאוהבים. אל תשכחו להזמין אותנו

תוכן שיווקי | מחלבת טרה | פורסם 11/05/17 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 99 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

לבצק:

1 ק"ג קמח לבן, מנופה

2 כפיות שמרים יבשים

1 כף מלח דק

1 כף סוכר לבן

רבע כוס שמן זית

2 וחצי כוסות מים (ניתן להוסיף עוד מעט מים במידת הצורך)

לרוטב העגבניות:

4 עגבניות, קלופות וקצוצות

3 שיני שום, קלופות וכתושות

כפית סוכר

כפית מלח

2 כפות שמן זית

קופסא קטנה של רסק עגבניות

כפית אורגנו יבש

מלמעלה:

500 גרם גבינה נעם צהובה 28%, מגוררת

תוספות לבחירה: זיתים, תירס, בצל, פטריות

אופן ההכנה:

1 מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים בעזרת וו לישה למשך כ-7 דקות עד לקבלת בצק אחיד.

2 מכסים את קערת הבצק ומתפיחים למשך חצי שעה.

3 מחלקים את הבצק לשלושה כדורים ומתפיחים למשך רבע שעה נוספת.

4 מרדדים את כדורי הבצק על גבי משטח מקומח ומעבירים לתבנית אפייה.

5 מכינים את הרוטב: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עם להב מתכת עד לקבלת רוטב אחיד.

6 מרכיבים את הפיצה: יוצקים רוטב עגבניות על גבי הבצק, מפזרים מעל גבינה צהובה ותוספות לבחירה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך כ-10 דקות.

7 מברישים את דפנות הפיצה בשמן זית, ומגישים.

מתכון: רותם הינדי | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה

סרטון: קונספט וקריאייטיב: קשת סושיאל | בית הפקה: ארז דן הפקות | במאי וצלם: עופר דורי | עורכת ראשית: רז חיה בן הרוש | מפיקה ראשית: דנה הכהן | בית פוסט: רועי פינצי - WeirdFish | ארט: חניתה בראונשטיין | לוקיישן: חדר פרטי 

>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן