קסטה מטריפה עם שוקולד וגבינה
הקינוח הקייצי האולטימטיבי בגרסה שמבוססת על אחד השילובים האהובים עלינו: שוקולד וגבינה. קסטות בשחור לבן עם קרם גבינה ושוקולד, ואפשר גם להוסיף פירות! קפואות קפואות וטעימות להתעלף
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
500 גרם ביסקוויטים
למילוי:
2 שמנת מתוקה טרה 38%
חצי כוס חלב טרה
500 גרם גבינה לבנה 9% טרה
3 כפות סוכר
קופסת אינסטנט פודינג וניל
1 קופסת גבינת שוקולד מוו
אופן ההכנה:
1 מקציפים יחד את כל חומרי המילוי (פרט לגבינת השוקולד מוו) עד לקבלת קרם יציב.
2 מעבירים חצי מכמות הקרם לקערה נוספת, מוסיפים את גבינת השוקולד מוו, ומערבבים היטב.
3 מניחים בתבנית ביסקוויטים על כל שטח הפנים ומשטחים מעליהם את קרם הווניל.
4 מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים ומשטחים מעליהם את קרם השוקולד.
5 מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים ומקפיאים למשך כשלוש שעות.
6 חותכים את העוגה למנות לפי צורת הביסקוויטים העליונים, כך שנוצרת לנו קסטה כפולה, ומגישים.
100% קיץ: לשדרוג קיצי הוסיפו דובדבנים לקסטת הווניל ובננות לקסטת השוקולד.
מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזוריים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה